Уставен одлучи: Функцијата вицепремиер е фиктивна, помала плата за потпретседателите на Влада - А1он
Почетна Актуелно Уставен одлучи: Функцијата вицепремиер е фиктивна, помала плата за потпретседателите на Влада
Актуелно

Уставен одлучи: Функцијата вицепремиер е фиктивна, помала плата за потпретседателите на Влада

13/03/2018 - 10:25 1,930 прегледи
Уставен одлучи: Функцијата вицепремиер е фиктивна, помала плата за потпретседателите на Влада