ФОТО: Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето - А1он
Почетна Актуелно ФОТО: Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето
Актуелно

ФОТО: Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

13/03/2018 - 10:02 518 прегледи
ФОТО: Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето