Авионот кој се урна во Катманду погрешно слетувал - А1он
Почетна Свет Авионот кој се урна во Катманду погрешно слетувал
Свет

Авионот кој се урна во Катманду погрешно слетувал

13/03/2018 - 08:49 218 прегледи
Авионот кој се урна во Катманду погрешно слетувал