Германија ќе плаќа за чистење на домовите на оние кои не можат сами - А1он
Почетна Свет Германија ќе плаќа за чистење на домовите на оние кои не можат сами
Свет

Германија ќе плаќа за чистење на домовите на оние кои не можат сами

13/03/2018 - 08:45 600 прегледи
Германија ќе плаќа за чистење на домовите на оние кои не можат сами