Гугл Мапс ја препушти контролата врз навигацијата на Супер Марио - А1он
Почетна МагазинТехнологија Гугл Мапс ја препушти контролата врз навигацијата на Супер Марио
Технологија

Гугл Мапс ја препушти контролата врз навигацијата на Супер Марио

12/03/2018 - 23:06 449 прегледи
Гугл Мапс ја препушти контролата врз навигацијата на Супер Марио