Тесла Модел 3 ќе користи магнетен мотор со редок ресурс од Кина - А1он
Почетна МагазинТехнологија Тесла Модел 3 ќе користи магнетен мотор со редок ресурс од Кина
Технологија

Тесла Модел 3 ќе користи магнетен мотор со редок ресурс од Кина

12/03/2018 - 21:11 266 прегледи
Тесла Модел 3 ќе користи магнетен мотор со редок ресурс од Кина