„Форд“ со нова технологија за дронови, кои му помагаат на вашиот автомобил - А1он
Почетна МагазинТехнологија „Форд“ со нова технологија за дронови, кои му помагаат на вашиот автомобил
Технологија

„Форд“ со нова технологија за дронови, кои му помагаат на вашиот автомобил

12/03/2018 - 21:25 116 прегледи
„Форд“ со нова технологија за дронови, кои му помагаат на вашиот автомобил