Обезбеден потребниот број гласови, демаркацијата на границата Косово-Црна Гора ќе се гласа в среда - А1он
Почетна Регион Обезбеден потребниот број гласови, демаркацијата на границата Косово-Црна Гора ќе се гласа в среда
Регион

Обезбеден потребниот број гласови, демаркацијата на границата Косово-Црна Гора ќе се гласа в среда

12/03/2018 - 13:48 113 прегледи
Обезбеден потребниот број гласови, демаркацијата на границата Косово-Црна Гора ќе се гласа в среда