Руска фирма произведе сладолед „Сиромашен Евреин“ и ја изреволтира еврејската заедница - А1он
Почетна Свет Руска фирма произведе сладолед „Сиромашен Евреин“ и ја изреволтира еврејската заедница
Свет

Руска фирма произведе сладолед „Сиромашен Евреин“ и ја изреволтира еврејската заедница

10/03/2018 - 21:40 324 прегледи
Руска фирма произведе сладолед „Сиромашен Евреин“ и ја изреволтира еврејската заедница