Градоначалникот Филип Темелковски го означи почетокот на Меѓунaродниот карате турнир „Фунакоши Гичин“ - А1он
Почетна Спорт Градоначалникот Филип Темелковски го означи почетокот на Меѓунaродниот карате турнир „Фунакоши Гичин“
Спорт

Градоначалникот Филип Темелковски го означи почетокот на Меѓунaродниот карате турнир „Фунакоши Гичин“

10/03/2018 - 14:42 301 прегледи
Градоначалникот Филип Темелковски го означи почетокот на Меѓунaродниот карате турнир „Фунакоши Гичин“