Министерство за култура: Нема дискриминација во вработувањата, тврдењата на Движењето БЕСА се неосновани - А1он
Почетна Актуелно Министерство за култура: Нема дискриминација во вработувањата, тврдењата на Движењето БЕСА се неосновани
Актуелно

Министерство за култура: Нема дискриминација во вработувањата, тврдењата на Движењето БЕСА се неосновани

10/03/2018 - 13:31 299 прегледи
Министерство за култура: Нема дискриминација во вработувањата, тврдењата на Движењето БЕСА се неосновани