Фетел доминираше во претпоследниот тест пред стартот на сезоната во Формула 1 - А1он
Почетна СпортАвтомото Фетел доминираше во претпоследниот тест пред стартот на сезоната во Формула 1
Автомото

Фетел доминираше во претпоследниот тест пред стартот на сезоната во Формула 1

08/03/2018 - 20:51 175 прегледи
Фетел доминираше во претпоследниот тест пред стартот на сезоната во Формула 1