Дерик Роуз ќе ја доигра сезоната во Минесота - А1он
Почетна СпортКошарка Дерик Роуз ќе ја доигра сезоната во Минесота
Кошарка

Дерик Роуз ќе ја доигра сезоната во Минесота

08/03/2018 - 19:51 117 прегледи
Дерик Роуз ќе ја доигра сезоната во Минесота