(ВИДЕО) Тимоние: Не треба да се става европско знаменце за Законот за јазици - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Тимоние: Не треба да се става европско знаменце за Законот за јазици
Актуелно

(ВИДЕО) Тимоние: Не треба да се става европско знаменце за Законот за јазици

08/03/2018 - 19:22 630 прегледи
(ВИДЕО) Тимоние: Не треба да се става европско знаменце за Законот за јазици