Клаус Тепфер именуван за посредник на ЕУ за енергетскиот спор меѓу Србија и Косово - А1он
Почетна Регион Клаус Тепфер именуван за посредник на ЕУ за енергетскиот спор меѓу Србија и Косово
Регион

Клаус Тепфер именуван за посредник на ЕУ за енергетскиот спор меѓу Србија и Косово

08/03/2018 - 18:19 90 прегледи
Клаус Тепфер именуван за посредник на ЕУ за енергетскиот спор меѓу Србија и Косово