ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ветуваше можност за предвремено пензионирање, а сега размислуваат за покачување на старосната граница - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ветуваше можност за предвремено пензионирање, а сега размислуваат за покачување на старосната граница
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ветуваше можност за предвремено пензионирање, а сега размислуваат за покачување на старосната граница

08/03/2018 - 17:57 283 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ветуваше можност за предвремено пензионирање, а сега размислуваат за покачување на старосната граница