СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири дека Владата се грижи за сите категории граѓани подеднакво - А1он
Почетна Македонија СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири дека Владата се грижи за сите категории граѓани подеднакво
Македонија

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири дека Владата се грижи за сите категории граѓани подеднакво

08/03/2018 - 17:01 359 прегледи
СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири дека Владата се грижи за сите категории граѓани подеднакво