Неколку илјади Германци умираат годишно од гасовите од дизел возилата - А1он
Почетна Свет Неколку илјади Германци умираат годишно од гасовите од дизел возилата
Свет

Неколку илјади Германци умираат годишно од гасовите од дизел возилата

08/03/2018 - 20:59 148 прегледи
Неколку илјади Германци умираат годишно од гасовите од дизел возилата