„Единствена Македонија“: Владеачката партија „Погреб за Македонија„ со копретседателите Заев, Мицкоски и Ахмети го охрабруваат албанскиот сепаратизам - А1он
Почетна Актуелно „Единствена Македонија“: Владеачката партија „Погреб за Македонија„ со копретседателите Заев, Мицкоски и Ахмети го охрабруваат албанскиот сепаратизам
Актуелно

„Единствена Македонија“: Владеачката партија „Погреб за Македонија„ со копретседателите Заев, Мицкоски и Ахмети го охрабруваат албанскиот сепаратизам

08/03/2018 - 14:18 1,167 прегледи
„Единствена Македонија“: Владеачката партија „Погреб за Македонија„ со копретседателите Заев, Мицкоски и Ахмети го охрабруваат албанскиот сепаратизам