Македонија треба да им исплати 87 илјади евра на граѓани кои ја тужеле државата пред Стразбур - А1он
Почетна Актуелно Македонија треба да им исплати 87 илјади евра на граѓани кои ја тужеле државата пред Стразбур
Актуелно

Македонија треба да им исплати 87 илјади евра на граѓани кои ја тужеле државата пред Стразбур

08/03/2018 - 13:48 660 прегледи
Македонија треба да им исплати 87 илјади евра на граѓани кои ја тужеле државата пред Стразбур