Бугарски интелектуалци и забeлежуваат на БПЦ што не се заложила за МПЦ пред патријархот Кирил - А1он
Почетна Актуелно Бугарски интелектуалци и забeлежуваат на БПЦ што не се заложила за МПЦ пред патријархот Кирил
Актуелно

Бугарски интелектуалци и забeлежуваат на БПЦ што не се заложила за МПЦ пред патријархот Кирил

08/03/2018 - 12:05 941 прегледи
Бугарски интелектуалци и забeлежуваат на БПЦ што не се заложила за МПЦ пред патријархот Кирил