Светска премиера во Женева: ŠKODA VISION X комбинира природен гас, бензин и електричен погон - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Светска премиера во Женева: ŠKODA VISION X комбинира природен гас, бензин и електричен погон
Автомобилизам

Светска премиера во Женева: ŠKODA VISION X комбинира природен гас, бензин и електричен погон

06/03/2018 - 15:35 576 прегледи
Светска премиера во Женева: ŠKODA VISION X комбинира природен гас, бензин и електричен погон