Египет и Саудиска Арабија градат заеднички мегаград со десет милијарди долари - А1он
Почетна МагазинПатувања Египет и Саудиска Арабија градат заеднички мегаград со десет милијарди долари
Патувања

Египет и Саудиска Арабија градат заеднички мегаград со десет милијарди долари

05/03/2018 - 17:41 1,287 прегледи
Египет и Саудиска Арабија градат заеднички мегаград со десет милијарди долари