Рим планира да забрани користење дизел автомобили до 2024 година - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Рим планира да забрани користење дизел автомобили до 2024 година
Автомобилизам

Рим планира да забрани користење дизел автомобили до 2024 година

02/03/2018 - 14:23 73 прегледи
Рим планира да забрани користење дизел автомобили до 2024 година