Заев и Гаши ќе разговараат за можна идна соработка на парламентарно и на ниво на извршна власт - А1он
Почетна Македонија Заев и Гаши ќе разговараат за можна идна соработка на парламентарно и на ниво на извршна власт
Македонија

Заев и Гаши ќе разговараат за можна идна соработка на парламентарно и на ниво на извршна власт

01/03/2018 - 19:34 343 прегледи
Заев и Гаши ќе разговараат за можна идна соработка на парламентарно и на ниво на извршна власт