Цукерберг во февруари продал акции во Фејсбук вредни 500 милиони долари - А1он
Почетна Свет Цукерберг во февруари продал акции во Фејсбук вредни 500 милиони долари
Свет

Цукерберг во февруари продал акции во Фејсбук вредни 500 милиони долари

01/03/2018 - 18:11 107 прегледи
Цукерберг во февруари продал акции во Фејсбук вредни 500 милиони долари