Филипче потпиша договори со граѓански организации за активности за превенција од ХИВ - А1он
Почетна Македонија Филипче потпиша договори со граѓански организации за активности за превенција од ХИВ
Македонија

Филипче потпиша договори со граѓански организации за активности за превенција од ХИВ

28/02/2018 - 13:53 150 прегледи
Филипче потпиша договори со граѓански организации за активности за превенција од ХИВ