МВР продолжува со казните за активистите: Со по 100 евра казнети Ирена Стерјовска и Љуми Беќири - А1он
Почетна Актуелно МВР продолжува со казните за активистите: Со по 100 евра казнети Ирена Стерјовска и Љуми Беќири
Актуелно

МВР продолжува со казните за активистите: Со по 100 евра казнети Ирена Стерјовска и Љуми Беќири

23/02/2018 - 19:14 2,294 прегледи
МВР продолжува со казните за активистите: Со по 100 евра казнети Ирена Стерјовска и Љуми Беќири