АМС и Владата започнаа процес на консултативни средби со младинските организации за подобрување на младинските политики - А1он
Почетна Македонија АМС и Владата започнаа процес на консултативни средби со младинските организации за подобрување на младинските политики
Македонија

АМС и Владата започнаа процес на консултативни средби со младинските организации за подобрување на младинските политики

23/02/2018 - 17:06 104 прегледи