СДСМ: Граѓаните може да бидат спокојни, пензиите ќе се исплаќаат редовно и навремено - А1он Advertisement
Почетна Економија СДСМ: Граѓаните може да бидат спокојни, пензиите ќе се исплаќаат редовно и навремено
Економија

СДСМ: Граѓаните може да бидат спокојни, пензиите ќе се исплаќаат редовно и навремено

23/02/2018 - 17:02 1,947 прегледи
СДСМ: Граѓаните може да бидат спокојни, пензиите ќе се исплаќаат редовно и навремено