(ВИДЕО) Мицкоски: За девет месеци владата нема преземено ниту еден чекор за сузбивање на корупцијата - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мицкоски: За девет месеци владата нема преземено ниту еден чекор за сузбивање на корупцијата
Актуелно

(ВИДЕО) Мицкоски: За девет месеци владата нема преземено ниту еден чекор за сузбивање на корупцијата

23/02/2018 - 16:55 724 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: За девет месеци владата нема преземено ниту еден чекор за сузбивање на корупцијата