Одложена седницата за ратификација на демаркацијата на косовско-црногорската граница - А1он
Почетна Регион Одложена седницата за ратификација на демаркацијата на косовско-црногорската граница
Регион

Одложена седницата за ратификација на демаркацијата на косовско-црногорската граница

23/02/2018 - 15:18 40 прегледи
Одложена седницата за ратификација на демаркацијата на косовско-црногорската граница