(ВИДЕО) Данев: Зголемувањето на старосната граница за пензионирање и стапката на придонесите за ПИО е удар врз економијата, работодавачите и работниците - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Данев: Зголемувањето на старосната граница за пензионирање и стапката на придонесите за ПИО е удар врз економијата, работодавачите и работниците
Економија

(ВИДЕО) Данев: Зголемувањето на старосната граница за пензионирање и стапката на придонесите за ПИО е удар врз економијата, работодавачите и работниците

23/02/2018 - 14:45 472 прегледи
(ВИДЕО) Данев: Зголемувањето на старосната граница за пензионирање и стапката на придонесите за ПИО е удар врз економијата, работодавачите и работниците