Италијанка има 116 години и вели дека причина за долгиот живот е немањето маж и јадење живи јајца - А1он
Почетна МагазинЗабава Италијанка има 116 години и вели дека причина за долгиот живот е немањето маж и јадење живи јајца
Забава

Италијанка има 116 години и вели дека причина за долгиот живот е немањето маж и јадење живи јајца

22/02/2018 - 22:33 2,029 прегледи
Италијанка има 116 години и вели дека причина за долгиот живот е немањето маж и јадење живи јајца