ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ треба да знае дека споменикот на Ќосето ќе биде вратен откако ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ треба да знае дека споменикот на Ќосето ќе биде вратен откако ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ треба да знае дека споменикот на Ќосето ќе биде вратен откако ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт

22/02/2018 - 22:25 5,009 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ треба да знае дека споменикот на Ќосето ќе биде вратен откако ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт