Допис од Катругалос за кандидатурата на Македонија за членство во Јадранско-јонската иницијатива - А1он
Почетна Регион Допис од Катругалос за кандидатурата на Македонија за членство во Јадранско-јонската иницијатива
Регион

Допис од Катругалос за кандидатурата на Македонија за членство во Јадранско-јонската иницијатива

22/02/2018 - 18:06 787 прегледи
Допис од Катругалос за кандидатурата на Македонија за членство во Јадранско-јонската иницијатива