Николовски: Во спроведувањето на идните политики, важна е поддршката од ЕУ и од донаторската заедница - А1он
Почетна Економија Николовски: Во спроведувањето на идните политики, важна е поддршката од ЕУ и од донаторската заедница
Економија

Николовски: Во спроведувањето на идните политики, важна е поддршката од ЕУ и од донаторската заедница

22/02/2018 - 16:16 60 прегледи
Николовски: Во спроведувањето на идните политики, важна е поддршката од ЕУ и од донаторската заедница