Нова демократија: Зошто грчката Влада не ја коментира фразата на Меркел „македонски премиер“ - А1он
Почетна Регион Нова демократија: Зошто грчката Влада не ја коментира фразата на Меркел „македонски премиер“
Регион

Нова демократија: Зошто грчката Влада не ја коментира фразата на Меркел „македонски премиер“

22/02/2018 - 16:01 678 прегледи
Нова демократија: Зошто грчката Влада не ја коментира фразата на Меркел „македонски премиер“