„Дожд и хартија“ од Владимир Тасиќ, добитник на НИН-овата награда за роман, на македонски јазик - А1он
Почетна Култура „Дожд и хартија“ од Владимир Тасиќ, добитник на НИН-овата награда за роман, на македонски јазик
Култура

„Дожд и хартија“ од Владимир Тасиќ, добитник на НИН-овата награда за роман, на македонски јазик

22/02/2018 - 10:41 32 прегледи
„Дожд и хартија“ од Владимир Тасиќ, добитник на НИН-овата награда за роман, на македонски јазик