Јужна Кореја за сестрата на севернокорејскиот лидер потроши 223.250 долари - А1он Advertisement
Почетна Свет Јужна Кореја за сестрата на севернокорејскиот лидер потроши 223.250 долари
Свет

Јужна Кореја за сестрата на севернокорејскиот лидер потроши 223.250 долари

22/02/2018 - 10:23 1,259 прегледи
Јужна Кореја за сестрата на севернокорејскиот лидер потроши 223.250 долари