Лавров од Белград: ЕУ е пасивна за идеите за Голема Албанија, се прекршува Охридскиот договор - А1он
Почетна Регион Лавров од Белград: ЕУ е пасивна за идеите за Голема Албанија, се прекршува Охридскиот договор
Регион

Лавров од Белград: ЕУ е пасивна за идеите за Голема Албанија, се прекршува Охридскиот договор

22/02/2018 - 08:59 464 прегледи
Лавров од Белград: ЕУ е пасивна за идеите за Голема Албанија, се прекршува Охридскиот договор