Американската амбасада смета дека изјавата на Рама е невнимателна и не е од помош за односите со соседите - А1он
Почетна Регион Американската амбасада смета дека изјавата на Рама е невнимателна и не е од помош за односите со соседите
Регион

Американската амбасада смета дека изјавата на Рама е невнимателна и не е од помош за односите со соседите

21/02/2018 - 20:25 451 прегледи
Американската амбасада смета дека изјавата на Рама е невнимателна и не е од помош за односите со соседите