(ВИДЕО) Анѓушев: Малите и средни претпријатија имаат можност да добијат до 70 отсто поврат за инвестициите за нови производи - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Анѓушев: Малите и средни претпријатија имаат можност да добијат до 70 отсто поврат за инвестициите за нови производи
Економија

(ВИДЕО) Анѓушев: Малите и средни претпријатија имаат можност да добијат до 70 отсто поврат за инвестициите за нови производи

21/02/2018 - 17:05 947 прегледи
(ВИДЕО) Анѓушев: Малите и средни претпријатија имаат можност да добијат до 70 отсто поврат за инвестициите за нови производи