Меј сака граѓаните од ЕУ кои легално живеат во Велика Британија да останат и по Брегзит - А1он
Почетна Свет Меј сака граѓаните од ЕУ кои легално живеат во Велика Британија да останат и по Брегзит
Свет

Меј сака граѓаните од ЕУ кои легално живеат во Велика Британија да останат и по Брегзит

21/02/2018 - 16:44 436 прегледи
Меј сака граѓаните од ЕУ кои легално живеат во Велика Британија да останат и по Брегзит