СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека Владата се грижи за тутунарите и го развива земјоделството - А1он
Почетна Економија СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека Владата се грижи за тутунарите и го развива земјоделството
Економија

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека Владата се грижи за тутунарите и го развива земјоделството

21/02/2018 - 15:44 196 прегледи
СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека Владата се грижи за тутунарите и го развива земјоделството