УНИЦЕФ: Македонија има втора највисока стапка на смртност кај новороденчињата во Европа - А1он Advertisement
Почетна Актуелно УНИЦЕФ: Македонија има втора највисока стапка на смртност кај новороденчињата во Европа
Актуелно

УНИЦЕФ: Македонија има втора највисока стапка на смртност кај новороденчињата во Европа

20/02/2018 - 10:35 186 прегледи
УНИЦЕФ: Македонија има втора највисока стапка на смртност кај новороденчињата во Европа