Информативен ден за проекти за прекугранична соработка на Македонија и Бугарија - А1он
Почетна Македонија Информативен ден за проекти за прекугранична соработка на Македонија и Бугарија
Македонија

Информативен ден за проекти за прекугранична соработка на Македонија и Бугарија

20/02/2018 - 10:30 155 прегледи
Информативен ден за проекти за прекугранична соработка на Македонија и Бугарија