Презентација на проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“ - А1он
Почетна Економија Презентација на проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“
Економија

Презентација на проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“

20/02/2018 - 09:03 319 прегледи
Презентација на проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“