Укинати забраните за камиони, магла и слаб снег на дел од патиштата - А1он
Почетна Македонија Укинати забраните за камиони, магла и слаб снег на дел од патиштата
Македонија

Укинати забраните за камиони, магла и слаб снег на дел од патиштата

20/02/2018 - 08:57 39 прегледи
Укинати забраните за камиони, магла и слаб снег на дел од патиштата