Харадинај: Дијалогот меѓу Косово и Србија треба да заврши со взаемно признавање - А1он Advertisement
Почетна Регион Харадинај: Дијалогот меѓу Косово и Србија треба да заврши со взаемно признавање
Регион

Харадинај: Дијалогот меѓу Косово и Србија треба да заврши со взаемно признавање

19/02/2018 - 19:26 214 прегледи
Харадинај: Дијалогот меѓу Косово и Србија треба да заврши со взаемно признавање